Novinky

WORKSHOP - INDICKÁ KUCHYNĚ I.

« zpět na seznam novinek

CO SI NA KURZU SPOLEČNĚ UVAŘÍME? 

- dhál z mungdalu či červené čočky (aneb jak nejlépe na luštěniny)
- subdží (ideální recept pro všechny druhy zeleniny)
- čapátí (není nic jednoduššího!)
- lababdar panýr (kořeněná rajčatová omáčka s kešu ořechy a čerstvým sýrem)
- zeleninovou rajtu (aneb jak ájurvéda pracuje s mléčnými výrobky)
- krupicovou chalvu a jiné sladké dezerty ze sezónního ovoce
- různá čatní

Kurz vede Ing. Kateřina Halamová, Ph.D.
Kateřina učí, jak z výživy nedělat vědu, ale zároveň uplatňovat
jednoduché principy přirozeného stravování do našich uspěchaných životů.
Ájurvéda je její vášní, studuje ájurvédskou gurukulu. Miluje indickou kuchyni a spousta
indických receptů v její kuchyni naprosto zdomácněla. Tento seminář vám rozšíží váš pohled
na výživu a zdravý životní styl. Naučíte se základy práce s kořením, vařit zdravé a výživné
pokrmy.